we zijn open vanaf 13:00

Verstand van zaken

Wij hechten er waarde aan u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De gediplomeerde interieurspecialisten van Decokay Mol in Oudenbosch zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Dus of u nu op zoek bent naar een nieuwe vloer, gordijnen of behang: het professionele advies van onze medewerkers krijgt u er altijd gratis bij. Dát is de filosofie van Decokay Mol in Oudenbosch.

assortiment

Of het nu gaat om lakverf, muurverf, krijtverf of andere verfsoorten. Bij Decokay Mol in Oudenbosch ben je aan het juiste adres voor alle soorten verf en verfbenodigdheden.

Met de fraaie gordijnen van Decokay Mol in Oudenbosch houdt u niet alleen de warmte binnen, maar zorgt u meteen voor een extra dosis sfeer in huis.

Bij Decokay Mol in Oudenbosch maken we behangen graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Daarom krijgt u bij aanschaf van behang altijd gratis een behangtafel te leen.

De vloer; u kunt er letterlijk niet omheen. De keuze voor een vloer is immers grotendeels bepalend voor de sfeer en stijl van uw interieur.

Bij Decokay Mol in Oudenbosch vindt u zonwering van alle grote merken. Onder andere Luxaflex, Velux en Bécé zijn in ons assortiment vertegenwoordigd.

Zodra het warm weer wordt, heeft u er behoefte aan om de deuren en ramen wijd open te gooien. U wilt de zomer binnenlaten en de warmte voelen, zonder daarbij allemaal vervelende beestjes in huis te halen.